2017-01-28 23:16:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kitűnően szórakozik majd

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyébe készülődik. A délelőtt lazábban telik, mint gondolta. Lassan vége a lustálkodásnak. Menjen ki a természetbe, találkozzon emberekkel, menjen szórakozni. Lelkesedése át fog ragadni a környezetére is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold készül a Halak jegyébe, találkozik majd a Vénusszal és a Neptunusszal. Most sokáig maradhatnak ágyban a kedvesével együtt. Nyugalomban élvezhetik a vasárnap délelőttjét. Ez tetszeni fog Önnek. Ebéd után sétáljanak egy nagyot a téli időben. Legyen nyitott minden újra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold készülődik a Halak jegyébe, de a Nap engedi, hogy Ön ma azt tegyen, amihez kedve van. Töltse a családjával ezt a hétvégét. Mások örömmel követik Önt, bármi is legyen a program. Még egy családlátogatásnak is bele kellene férnie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold készülődik a Halak jegyébe. Ma alaposan kialhatja magát, senki és semmi sem kényszerítheti arra, hogy ebéd előtt fel kelljen kelnie az ágyából. Ebéd után egy szép túra a havas tájakon kivételesen jót tenne Önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold már készülődik a Vízöntő jegyébe. Ma minden társasági program remekül sikerül, töltse a délutánt a barátai társaságában!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Halak jegyében áll. Igazán jól fogja magát érezni, akár kirándulni is elmehetne. A friss levegő most különösen jót tenne önnek. Egy kellemes, laza estével zárhatja ezt a szép napot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold még a Vízöntő jegyében ébred, a Nap itt is marad. Ez teljesen kellemes napot garantál Önnek. Pihenje ki az elmúlt hét fáradalmait. Tökéletes kapcsolatot tud kialakítani a többiekkel. Hívja fel a barátait, és beszéljen meg velük egy találkozót.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Lazán kezdheti a napot, hiszen a Vénusz a Halak jegyében áll. Egy baráti találkozó kitűnően sikerül. Este sokat tudnak majd nevetni, beszélgetni, terveket szőni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyéből indul útjára. Úgy fogja magát érezni, mint aki újjá született, vidám és felszabadult lesz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyéből indul útjára. Önnek alaposan ki kellene aludnia magát. Ha lehet, ne veszekedjen, maradjon higgadt. Az estét töltse nyugalomban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold már a Halak jegyébe készül, ám a Nap még pár hétig a Vízöntő jegyében marad. Nagyon jól fogja magát érezni, kitűnően szórakozik majd.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz maradt a Halak jegyében, sok örömet és jó kedvet ad Önnek. Új ötletek jutnak majd eszébe, és ezeket jó lenne azonnal papírra vetnie. Este főzzön valamit a barátainak.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: